Hírek

Agromax Rendelj itt!Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Kapsz egy térképet jelentkezési folyamat útmutatást időzítésével és módszerével konzultáció az egész szezonban. Téli – őszi kezelés csírázás sebessége 1 liter. hektáronként, majd egy szabványos rendszer javítására búza bokrosodás és télállóképesség. Amikor átültetést előállítására munkaoldatot öntözésre sebesség 1 l.


megkötésére is mérlegelje a bírósági ügy No. A / 2020 18/03/2020 első fokon. Szervezése a felperes, a követelés összege rubelt.


megkötésére is mérlegelje a bírósági ügy No. A / 2020 2020/03/03 első fokon. Információ részvételével OOO „Volga Oil Company” a pályázatok nem található.


Vannak adatok a részvétel a szervezet a 9 befejezett választottbírósági ügyek.

NIED karantén bizonyítványok és a fajták. Az elit vetőmagok vannak ellátva mind a dokumentumokat az állami támogatások elit vetőmagot. Magok téli növények végrehajtására az őszi vetést 2020 Sellers hosszú beszélgetés a vevő a vásárlást meggyőződés, hogy az úgynevezett műtrágya tovább.


A föld van egy nagyon rossz sziklás és az aratás mindig szerény. De csak az elmúlt évben, amikor megpróbáltuk azt a műtrágya. Szervezet Ltd. “Agromax” rögzített 21 július 2005, és található a cím Moszkva utca Magistralnaya 3-én, D.


Rajta hallottam a barátomtól, hogy ők is élvezték. Amikor tavasszal költöztünk egy új otthon, egy ágy, a földön, a talaj agyagos, valamint egy északi éghajlat. Őszintén szólva, nem hiszem, hogy -, hogy növekedni fog, Gyanítom, „megmentett” ez az, amit a műtrágya

.

Van egy nagy a kereslet a nagy gazdaságok, vállalatok és holdingov.Udobrenie kiváló! Minden, ami a fényképek termesztik ugyanazt. Soha nem derült ki, hogy elérjék ezt a hozamot.


Minden vásárlók elégedettek voltak, hogy a kapott kedvezmény és minőségét megvásárolt járművekre. A szomszédom meglátott műtrágya művelni a földet, és kérte a válást, akár nem, minden, ami meg van írva róla?


Örömmel nyújtunk szolgáltatást a kiválasztási és kínálat a mezőgazdasági (speciális) gépek és alkatrészei.


Agromax

Parts (

Ez elősegíti az aktív növekedés, helyreállítja és erősíti a gyökerek. Alapozók kaktuszok és pozsgások a műtrágya komplex. Ez elősegíti az aktív növekedés, erősíti a gyökérzet. Zeolitot szűrésére használható akváriumok és a kiegészítő takarmány állatok és madarak. Több vízben szűrők, mivel a zeolit ​​egy abszorbens műveletet.


Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Szervezetek hozzárendelt INN, OGRN, Okpo. Mint tudja, ez vonatkozik a Aratógép vonal Rostselmash. Feltételei szerint a program a gyártó biztosítja a mezőgazdasági termelők a kedvezmény 15% gyártott berendezések, valamint a kormány támogatja a kedvezmény. A két év során a tevékenységek, a program nagy népszerűségre tett szert a gazdálkodók körében Belgorod. Csak 2014-ben, akkor már eladott 30 egység gabona és silózó felszerelés gazdák nagy gazdaságok, üzemek a Belgorod régióban.


  • A hagyomány szerint ő gyűjtötte össze a világ vezető gyártók a mezőgazdasági gépek és berendezések, amelyeket bemutatnak a gazdálkodóknak a mi és a szomszédos régiók a fejlett tervezési
  • Az eredmény talajművelő -. Kiküszöbölése a gyomok és a különböző kártevők, megőrzése és a felhalmozási nedvességet a talajban.
  • Szóval, csak Rostselmash együtt a hivatalos forgalmazótól a Belgorod régió LLC “Agromaks” bemutatott

    egyszerre három korszerű agrotechnika modell szerint.

  • Harvester ACROS 580 traktor VERSATILE 305 és trailer permetezőgépek VERSATILE 305 PS-850 központi helyet foglalt el a kiállítás „BelgorodAgro 2014».
  • standján »Agromaks« vezetői a mezőgazdasági vállalkozások a Belgorod régió kapott információkat nem csak a bemutatott mezőgazdasági gépek, hanem az egész vonalon Rostselmash gép.

Információk részvételével OOO „Auto Cruise” pályázatokban talált. Tájékoztatás a részvételét a szervezet választottbírósági nem számít. Az új bírósági ügy No. A / 2020 2020/03/03 a felperes, a követelés összege rubelt. Az új bírósági ügy No. A / 2020 2020/03/18 a felperes, a követelés összege rubel.


A fő tevékenység „Egyéb nagykereskedelem” kiegészítő tevékenység 21 db. KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG „Agromax” engedélyezte tőke összege RUB.


Ez az innovatív fejlesztése a hazai mezőgazdászok lehet elérni fokozott hozamú, anélkül, hogy a műtrágyák. Eszközöket aktívan használják csaliként, azt is használják áztatás magokat. Ez a bio-műtrágya tökéletes permetezés, öntözés, termékenyít őket eper kezdett gyümölcsöt.


Az Ön böngészője nem támogatja a Javascriptet! Helyes működéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ásványi koncentrált műtrágya a felső öltözködés krizantém.


termelnek folyékony műtrágya etetés mikro

alatt 2019-re a cég nyeresége elérte a 3.845.000. Főigazgatója Korlátolt Felelősségű Társaság „Agromaks” Gorbatov Szergej. A fő tevékenysége a nagykereskedelem, mezőgazdasági és erdészeti gépek, berendezések és kellékek, beleértve a traktorok. Foszfor – a növények növekedésének, növeli a termelékenységet a mezőgazdasági és kertészeti termények, a fehérjetartalom a magokat. Agromax egy nagyon hatékony eszköz, amely kezeli, hogy felgyorsítsa a növények növekedését.


A fő tevékenység a növénytermesztés. A cég élén Chikin Alexander.


Biofertilizers vozrozhdenieOtzyvy mintegy műtrágya Agromaks réteg kizárólag pozitív. Gyártott termékek formájában kényelmes tasakok és a talajjal érintkező folyamatosan aktív. Mindezt alátámasztja a vásárlók, akik nagyon elégedettek az eredménnyel alkalmazása az egyedi bioudobreniya.Stalo érdekes, mint egy olyan hatást gyakoroltak rám a kertben. Sőt, a növekedés a paradicsom és a burgonya nőtt. Bio-műtrágya PavlodarStalo érdekes, mint egy olyan hatást gyakoroltak rám a kertben.

Nem csoda priobrela.Rol kémia termelékenységének növelése mezőgazdasági kulturAgromaks – bio-műtrágya, amely szabadalmaztatott, már igazolt, tesztelt és kipróbált többször. Használata nem csak a személyes tanyák.


javítja az íz minőségét, nagyobb termelékenységet. Mindezt alátámasztja a vásárlók, akik nagyon elégedettek az eredményekkel alkalmazásának egyedi bioudobreniya.K különböző újdonságok vagyok érdeklődéssel és ugyanakkor némi bizalmatlanság. Nagyon régen nem találkoztam olyan minőségű termék. A

szervezet KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG “Agromax” Regisztrált március 20, 2015 címen Tula régió Uzlovaya kerület, Khitrovo, ép 98.


Kereskedelem növényvédő szerek és műtrágyák Moszkvában

A műtrágya hamu kínai kel műtrágya hamu szobanövények Növényi fejlődés serkentő jelenleg a Biofertilizers Agromax vásárolt több mint 100 ezer. Az emberek, és kaptunk sok pozitív visszajelzés. egy új generációs termék valóban működik az eredményt.


Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük