Hírek

Diet no1 Termék áttekintésAz optimális dózis a javító gyenge liszt glutén közötti tartományban 0,01-0,03 tömeg% a koncentrátum a keményítő lisztet. Együtt a javítása a reológiai tulajdonságainak tészta aceton-peroxid, továbbá megváltoztatja a színét a morzsa kenyér; ez lesz sokkal könnyebb. A folyamat során a kenyérsütés aceton-peroxid teljesen megsemmisült, és a bomlástermékek elpárolognak a sütés folyamán. Ez oxidálószer közvetlenül befolyásolja a glutén fehérje. Amikor hozzá nagy mennyiségben van egy teljes denaturálódását glutén, amely megszűnik hogy kohezív zselés, míg mosására esik szét egyedi részecskék, amelyek nem tapadnak egymáshoz.

Azt feltételezték, hogy az oxidációs

folyamatot aszkorbinsav és a dehidro visszaállítani a fontos szerepet játszott a megfelelő enzimek. Később azt találták, hogy az oxidációt az aszkorbinsav tésztagyúráshoz normál körülmények között, a levegő jelenlétében oxigén, nagyon gyors, és nem ad hozzá ascorbinatoxydase gyorsítja ezt a folyamatot .; látszólag a teszt már elég anyagok, amelyek elősegítik az oxidációt. Abban a vizsgálatban találtak búzaliszt csak nyomokban enzim oxidáló aszkorbinsav.

A teljes összeg laurinolaktama, átment eoaminododekanovuyu sav 0,22% lo. 0 hidrolízist végeztük 95 ° C-on 30 tömeg.

Nagyon aceton-peroxid hatékonyan működik, amikor azt hozzáadjuk a lisztet a gabona, Cinch sérült. 1. példa szerint járunk el, azzal a különbséggel, hogy a hidrolízist 95 ° C hőmérsékleten, hogy kiindulási anyagként – metilatsetamidnoy keverék, amely ppm aceton-oxim, és 30 tömeg.% (alapján az említett keverék) tartalmazó p-toluolszulfonsav víz pH = 2

Az ajánlott a javító a tésztát, de nem a sört. Amikor hozzáadásával a kalcium-peroxid lisztet jelentősen megnövekedett vízfelvétele (0,5-1,5%), a méretbeli stabilitást és a kenyér térfogata. A kalcium-peroxid ajánlott a termelési kandalló kenyerek (ábra. 135). Külföldön, kalcium-peroxidot használunk, úgy tűnik, főleg, hogy javítsa a kitermelést és kenyértészta.

A foglalkozó kutatók a tanulmány ezt a kérdést, a hatásmechanizmusa ennek javító magyarázza a oxidációját szulfhidril csoportok és a diszulfid-kötések közötti láncok polipeptidek. A tanuló a hatása aceton-peroxid úgy találtuk, hogy ez erősen befolyásolja a búza glutént. Ugyanez erősítő hatása van a tésztát.

Diet No1 fogyókúrás kapszula

Diet No1

A vízoldható búzaliszt pentozánok képesek hatása alatt bromát és kálium-jodát alkotnak erős gélek. A további vizsgálat azt mutatta, hogy ez a képesség nem rendelkezik pentozánok mint olyan, hanem egy glikoprotein szénhidrát komponens arabinoxilán és esetleg galaktoaraban.

  • 198 ad a megfelelő adatokat szemlélteti a hatása Ezen anyag rasplyvaemost tésztát amelyhez hozzáadjuk egy erősen hozzáadásával proteázok (pankreatin).
  • aceton-oxim, és 30 tömeg.% (Relatív, hogy az említett keverék ) tartalmazó p-toluolszulfonsav víz pH = 2
  • Amikor aceton hozzáadásával peroxid mennyisége 0,05 tömeg% a liszt tészta teljesen megszűnt cseppfolyósítási eljárás proteolitikus enzimek által okozott.
  • megismételjük 1. példa megismételjük azzal az eltéréssel, hogy a hidrolízist végezzük 95 ° C-on, hogy kiindulási anyagként – metilatsetamidnoy keverék, amely ppm
  • veszi, hogy az aceton-peroxid képes inaktiválni a proteolitikus enzimek valószínűleg. Ennek

    eredményeként a fehérje denaturációt.

, és a jelentése porszerű anyagot egy keverékben keményítő. Néven forgalmazott Maturoks alkalmazza az Egyesült Államokban az azonos célra, mint az aceton-peroxid.

A bevezetése nagy sebességű előállítására szolgáló eljárások kenyér javasoltak már minőségének javítására felhasznált tészta magasabb dózisú aszkorbinsav, is igen nagy dózisú kálium-bromát. Különösen a gyorsított eljárás kenyérsütés, a jelenleg használt Ausztráliában, előírja a mellett, hogy a tészta 0,01%. aszkorbinsavat és 0,003% kálium-bromát. Ebben az esetben a csökkentett időszak fermentáció kapott kenyér jó térfogat és finom egyenletes porozitású. Hozzáadása nélkül a ilyen nagy mennyiségű aszkorbinsav és egy csökkentett kenyérkészítés eljárást kapunk kenyeret a rossz minőségű.

kiindulási anyagként laurino- laktám keverék, amely ppm A tartalom a keverékben áramló reaktorban tsiklododekanonoksima lo csupán 18 ppm.

Megjegyzés, hogy az aceton-peroxid képes inaktiválni a proteolitikus enzimek, valószínűleg azért is, mert a protein denaturálódását. 198 mutatja a megfelelő adatokat szemlélteti a hatása Ezen anyag rasplyvaemost vizsgálat, amelyben egy rendkívül hozzáadásával proteázok (pankreatin) adtunk hozzá. Amikor aceton hozzáadásával peroxid mennyisége 0,05 tömeg% a liszt tészta teljesen megszűnt cseppfolyósítási eljárás proteolitikus enzimek által okozott.

Ellenőrizze a szót: * szorítók

Ez erősíti a tésztát javító szerkezetet és növeli a víz abszorpciós kapacitása. Az optimális mennyiségű hozzáadott javítók 0,0002-0,0045 tömeg% lisztet; és minél több korpát a liszt, annál nagyobb a szükséges oxidálószer. Azodikarbonamid azonnal érvénybe lép, miután dagasztás. Hozzáadásakor optimális mennyiség javítók jelentősen növeli a kenyér térfogata, peroxidáció teszt figyelhető nagyobb dózisokban, ami csökkenti annak a gáz-visszatartó képességét. Azodikarbopamida tulajdonságait befolyásolja a glutén nem vizsgálták.

Ha egyszerre adunk a tésztához aszkorbinsav és az ilyen oxidálószerek a kálium-jodát, bromát és perszulfát, fokozott hatását mutatják az első folyamat, kifejezett megerősítése tészta konzisztenciájának (ábra. 133). Azt javasolták, hogy összekapcsolják a két javító csökkentése érdekében fogyasztás aszkorbinsav. Így kísérletek megállapították, hogy ezek a fokozó szerek nem hatnak közvetlenül a glutén fehérjék. Érdekes az a kérdés, a kölcsönhatás a protein-szénhidrát komplexek liszt oxidálószerekkel.

A szótárak portál

A tartalmát acetonnal a keverékben áramló a reaktorból csak 14 ppm lo A teljes mennyiségű N-metilatsetamyda, átment hangyasav például a metilamin, lo 0,25% volt. Tisztításakor hidrolízisét eredményezi desztillációval TIONS azokat ismét átvittük az N-metil-acetamid.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük