EMS Six Pack - vélemények, ár, észrevételeit, hivatalos honlapja
Hírek

EMS Six Pack – vélemények, ár, észrevételeit, hivatalos honlapja

Az egyik legújabb találmánya 2017 területén az elektromos myostimulation – EMS hat csomag, a testmozgás a hasizmok, a comb és a fegyverek. Ez egy viszonylag olcsó szimulátor, amely célja, hogy ösztönözze az izmok nélkül a testmozgás és a kirándulásokat a sportklub. De vajon megéri?

Miért van szükség hat csomag EMS szimulátor

EMS hatos csomag serkenti az izom keresztül az elektromos áram, olyan módon, hogy erő csökkenését. Elektromos impulzusok az izmok dolgoznak passzív állapotban, anélkül, hogy a stressz és a kiegészítő berendezések. Ezt a módszert az alakformálás problémás területeket a lakásban.

ajánlja, hogy mit

és milyen eredményeket ígért a gyártó

A módszer a művelet nagyon egyszerű, a szirmok a EMS izom stimulátor csatlakozik a problémát a területen, például, a has. A vezeték nélküli eszköz elindul egy gombot, és termel elektromos impulzusokat, amelyek áthaladnak a bőrt az izmokat. A stimulációt, valamilyen módon, helyettesítő csikorog az ABS.

A gyártó a szimulátor azt javasolja, hogy külön stimuláció zónák 20-25 percig EM>.

EMS képzési legjobb módja minden nap, így az izmok van ideje a regenerálódásra.

A hét folyamán eljön az ígért erősítése izmok (tónus), majd 1-1,5 hónap stimuláció elérni a kívánt eredményt.

Egy kis történelem találmány EMS & nbsp; hat csomag

A 50-60-es években a sport területén az orvostudomány, a Szovjetunió kifejlesztett egy módszert, amely a használt villamos myostimulation izom képzés sportolók. A cél az, hogy növelje erejét az izom stimuláló áram. Később, a 70-as években, ez a technika jött nyugati országokban, ahol volt egy további vizsgálatot az hatásmechanizmusának elektromos myostimulation izom ember. Később EMS talált annak használata rehabilitációs központok, ahol ágyhoz kötött betegek ösztönözte a sorvadt izmok és fenntartották a vitalitás és a súly. A kilencvenes években ez a technika nem volt a rehabilitáció, hogy a tömegek az egészséges emberek, és lett a tárgya jövedelem cégek gyártási gyakorlat berendezések, izom nélkül elhagyja a házat.

és ellen EMS hat csomag

Valójában, fényes EMS hatos csomag nem jelenti a tényleges hatást, és előny a hasi izmok és fitness általában.

Itt vannak az eredmények, hogy a a gyártó ígéretei:

 • megerősítése az

  izmok;

 • izomnövekedés;
 • zsírégetést;
 • korrekció a problémás területek és megtalálni a helyes egyensúlyt az arányok;
 • cellulit csökkentés.

Következő, nézd meg, mi a valóság és mi a marketing.

A történelem a megjelenése ilyen típusú szimulátort egyértelmű, hogy az elektromos stimuláció segít fenntartani az izomtónus, vagy nyer sorvadás okozta mozdulatlan életforma a beteg. Tanulmányok igazolták a pozitív hatásait elektromos stimuláció az izmok, növekvő erejüket, súly megtartása, megakadályozza a további károsodást a szálak.

De sem a kísérlet nem mutatott hatást a zsírégetést, így csökkentve a narancsbőr, de csak nem azonosítottak, és befolyásolja az izomnövekedést. Ezért, a legtöbb a tulajdonságok célja, hogy minél több ügyfél férfiak és nők között. Ebből következik:

 • – hang, erősíti és növeli az izmok erejét;

 • ellen – ígéretet, hogy zsírt éget, és átveheti az izomtömeg.

ellenjavallata az izom stimulátor EMS hatos csomag

Az a tény, hogy a szimulátor működik egy nyugodt állapotban, terhelés nélkül, nem jelenti azt, hogy a használat nem ellenjavallat. A szimulátor tilos:

 • betegségek és gyulladásos folyamatainak hasüreg szerveinek;
 • szívbetegség, beleértve a jelenléte a pacemakerek;
 • terhesség alatt;
 • törések és gerincbetegségek.

Csakúgy, mint a használata a szimulátor tilos a vírus, a rák, a bőrbetegségek és a mentális zavarok.

Hogyan kell használni EMS hat csomag a sajtó?

Mielőtt a szimulátor akkor tisztítja a bőrt a problémás területeket, száraz, nedvességtől, és még, hogy távolítsa el a nem kívánt szőrszálakat, hogy a tréner jól rögzítve a bőrön. Az eredeti meg EMS hat csomag előírt speciális gél, amely alkalmazható a szirmok a szimulátor és jó vezetőképesség.

A szimulátor van 15 mód, hogy könnyen vegye fel érzéseit, attól függően,

hogy a kívánt hatást. Ahhoz, hogy indítsa el a stimuláció, akkor kell csak egyetlen gomb lenyomásával be / ki, és válassza ki az intenzitást. Miután 15, vagy 25 perc EM> a testmozgás, a gép igényeit ki kell kapcsolni. Meg kell mosni folyó víz alatt, majd mossuk maradékot, és hagyjuk megszáradni. És a bőrt meg kell tisztítani, és kezeljük fertőtlenítő.

Még a gyártók javasoljuk, hogy összekapcsolják EMS képzés gyakorlása , hozzátéve, felülés, fekvőtámasz, és még csavarják a sajtónak. Mindenesetre, anélkül, hogy a dinamikus mozgások megvalósítása látható hatást. Myostimulation kiegészíthetik tömeg tréning, versenyek, hogy elkerüljék a túlzott fáradtság, az izmok állandó terhelésnél. Így EMS lehet töltött pihenőnapok a relaxáció és kirakodás.

Következtetés EMS

A fórumok, és még rétegwebhelyekig megtalálja a sok pozitív visszajelzést, beleértve fitneszedzői, kikiáltják a hatása EMS a tömeg növekedés, zsírégető, stb Ez mind fizetett véleménye, írásban kifejezetten reklámozni egy terméket és növekedés értékesítés.

nem fűszerezett sportoló nem erősíti meg olyan mágikus hatósugarába az izom stimulátor, tudva, hogy a szervezet segít növelni a pulzusszámot – a pulzusszám és időtartamát terhelés, nem húsz percig.

Azt mondhatjuk, hogy a stimuláció alkalmas szakképzetlen emberek, akiknek szükségük van, hogy visszaszerezze betegség után, vagy időszak hospitalizáció (beleértve ellenjavallatok) .

De beszélni a teljes csere testmozgás (akaratlagos kontrakció) lehetetlen. Gondolj a hosszú és kemény, hogy vásárolni, tudja, hogy a sportolás lehet elérni a legjobb eredményt.

Még szintén kedvelheted...